Çadër Kampingu Ushtarake 2-4 Persona


Cmimi:
6,890 Lek

Përshkrimi

Cader kampingu per 2-4 persona 

100% kundra Ujit dhe Eres

Sistemi i vetëhapjes : Hapet dhe mbyllet ne vetem 3 minuta

Çadër për 4 stinët: Përshtatet për të gjithë vitin.

Dimensionet: 210x210x150 për: 2-4 persona. 

Përfshin: Çantë transportuese. 

 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat