Radiomarres Baofeng BF888S

Kurseni 1,100 Lek

Cmimi:
2,700 Lek 3,800 Lek

Përshkrimi

Radiomarres (WalkieTalkie) BaoFeng BF-888S! 📻

👷‍♂️ Per Kantieret e Ndertimit: Qendroni te lidhur me grupin tuaj gjate punes
⛰️ Per Hiking dhe grupe qe deshirojne te mbajne komunikim me njeri tjetrin
🏐Per aktivitete sportive te ndryshme
🖥Per Televizione
🚗 Per Udhetime : Mbani kontakt me miqte tuaj gjate udhetimit.

📡 Frekuenca e Komunikimit: 2-4km
🔹 Frekuenca: 420-450MHz
🔹 16 Kanale
🔋 Bateria Li-ion 1500mAh
🚨 Alarm për Situata të Padëshiruara
🌙 Alarm për Nivelin e Ulet të Baterisë 🔦 Ndricim LED

⚠️Kto Walkie Talkie nuk jane Radiomarres Policie dhe nuk kodohen ne vale te tjera, dhe nuk duhen perdorur si te tilla⚠️Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat