Radiomarres Baofeng UV5R


Sasia: 1 Cop
Cmimi:
2,890 Lek

Përshkrimi

Radiomarres BaoFeng UV-5R! 📡

📊 128 Kanale
🔹 50 CTCSS dhe 104 CDCSS
📟 Display Dual band,
🔒 Ruajtja e Kanaleve të Zënë (BCLO)
🔦Ndricimi me Tre menyra
🔊 Sistemi Audio (VOX)
📻 Radio FM (65.0Mhz-108.0MHz)
📶 Ekran i Madh LCD
🔐 Bllokim i Tastierës
🎛️ Frekuenca kanaleve: 2.5/5/6.25/10/12.5/25KHz
🎙️ Kompresim i Zerit
🚨 Alarm për Situata të Padëshiruara
💡 Dritare LED

⚠️ Kto WalkiTalkie nuk jane Radiomarres Policie dhe nuk kodohen ne valet e tyre, dhe nuk duhen perdorur si te tilla⚠️


Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat