Xiaomi Robot Vacuum E10c


Cmimi:
19,500 Lek

Përshkrimi

🌟 Magjia e pastrimit me Xiaomi Robot Vacuum E10c! 🌪️ Pajisja moderne per pastrimin e dyshemese qe kombinon fuqine e thithjes me inteligjencen e pastrimit.

✨ Fuqia ne Thithje: Me nje ventilator te fuqishem me thithje 3500 Pa dhe kater nivele thithjeje te rregullueshme.
🔄 Planifikim Inteligjent: Roboti perdor nje model pastrimi zigzag me planifikim te rruges, duke siguruar nje pastrim efikas dhe te strukturuar.
🏠 Pershtatshmeri dhe Efikasitet: Pershtatshmeria e tij ndaj mjediseve komplekse dhe aftesite e pastrimit afer murit minimizojne pikat e humbura. Xiaomi Robot Vacuum E10c eshte gati per çdo sfide pastrimi.
💦 Rezervuar Uji Smart: Perfshirja e nje rezervuari te zgjuar uji me nivele te rregullueshme te shkarkimit te ujit lejon pastrim te kontrolluar ne lloje te ndryshme dyshemeje. Nuk ka me pengesa per nje pastrim te plote!

Xiaomi Robot Vacuum E10C


Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat