Çadër Kampingu per 2 persona

Kurseni 1,300 Lek

Cmimi:
2,490 Lek 3,790 Lek

Përshkrimi

Çadër Kampingu material PVC
Përshtatet për 2-4 persona
Formë rrethore
Rezistente ndaj ujit dhe erës
Rrjetë anti-insektësh
Paketimi ne cantë dore e lehte per tu transportuar

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat