Çadër Kampingu per 2-4 persona

Kurseni 2,190 Lek

Cmimi:
4,800 Lek 6,990 Lek

Përshkrimi

Cader kampingu per 2-4 Persona

Material rezistent ndaj Shiut dhe Eres, PVC

Peshë neto: 2.1KG

Sistemi i vetëhapjes : Hapet dhe mbyllet ne vetem 3 minuta

Çadër për 4 stinët: Përshtatet për të gjithë vitin.

Dimensionet: 200x200x145cm. Përputhet për: 2-4 persona. 

Përfshin: Çantë transportuese. 

4 Ngjyra gjendje

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat