Detektues per Kamera dhe GPS

Kurseni 1,000 Lek

Cmimi:
3,490 Lek 4,490 Lek

Përshkrimi

📡 Zbuloni paisjet e fshehura prane jush me Detektorin K18 Professional!
🌐 Perdor teknologji te avancuar per te kapur sinjale radio dhe WiFi.
📡 Mund te zbuloje çdo gje, nga kamera WiFi, telefona celular, gjurmues GPS, deri te valet elektromagnetike dhe sinjale CDMA!
🔍 Sensitiviteti ultra i larte e ben kte ben kte detektor nje paisje te nivelit profesional.

📡 Detekton wifi 2.4 ghz ne 10m²

📡 Valet telefonike 2G,3G,4G

📡 10 Nivele tregimi me ekran Led

📡 Frekuenca 1 Mhz - 8000 Mhz , 1.2 G- 5.8 G

🌟 Ruani privatesine tuaj dhe zbuloni paisjet e padeshiruara!


Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat