Inverter per makina 300w


Cmimi:
8,790 Lek

Përshkrimi

Inverter i fuqise 300W eshte nje pajisje e fuqishme dhe e sigurt per konvertimin e korentit nga 12v ne 220 volt.

Perdoret per makina !

Mund te perdorni daljet e prizes per te karikuar laptop , Telefona ose cdo paisje tjeter elektronike deri ne fuqine 300w.

Gjithashtu perdoret si starter baterie per te ndezur baterine e makines dhe kur eshte me 0 volt.

Karikohet: 12V=40A Maksimum.

Dalje AC: 200V-240V~, 50Hz, 300W

Dalje Type-C: 5V/3A, 9V/2.77A, 12V/2.5A

Dalje USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 10V/2A, 12V/2.5A


Madhësia e produktit: 201 * 90 * 46.5mm

Gjatësia e kabullit te karikuesit qe vendose te ndezesja e cigares : 60cm

Kabull per ndezjen e baterise ne forme krokodili  40cm

Pesha: Rreth 520g

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat