Printer per Etiketa Phomemo M220

Kurseni 590 Lek

M220 + 1 rulon etiketash: M220 + Leter 30mm*30mm (330 etiketa)
Cmimi:
6,900 Lek 7,490 Lek

Përshkrimi

Kurseni Para- Printim pa bojë. Kosto më e ulët krahasuar me printerët inkjet. Përdor etiketa termale me gjerësi nga 0.78'' deri në 3.14'' ose 20mm -75 mm

Përshtatshmëri e Lartë - Kompatibël me iOS, Android, Mac dhe Windows 10. Përdoret si Printer portativ dhe desktop.

Aplikacion Gratis për Editim - Aplikacioni "Print Master" për barcode, QR code, foto, OCR, ikona të ndryshme.

I Lehtë për Përdorim - Lidhet me Bluetooth dhe USB. Ideal për shtëpi dhe biznese të vogla.

Me Bateri të integruar - Bateri e rikarikueshme 2200mAh që printon deri në 36 rrotulla etiketa dhe qëndron në gatishmëri për të paktën 2 javë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat