Gps per Femije Mitag Iphone


Cmimi:
2,900 Lek

Përshkrimi

Tashme monitorimi i femijeve tuaj , kafsheve tuaja shtepiake dhe sendeve me vlere ju gjet zgjidhja.

Ky gps i vogel dhe i lehte funksionon pa korent , pa internet dhe mban bateri deri ne 2 vjet.
Mund te vendoset ne canten e femijeve , ne portofolin tuaj, ne rripin e qenit, ne bicikleta, ne scootera etj...

Lidhet me aplikacion "FIND MY" te Iphone tuaj dhe ju tregon ne cdo moment vendndodhjen reale.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat