Kamera e fshehte Celes Makine

Kurseni 1,500 Lek

Cmimi:
5,400 Lek 6,900 Lek

Përshkrimi

Kamera e fshehte ne forme celesi makine.

Cilesia e videos 1080 P , suporton karte memorje deri ne 64 Gb.

Kohegjatja e baterise 1 ore e 45 minuta me nje karikim

2 menyra regjistrimi, Foto dhe Video.

Videot regjistrohen ne karte memorje dhe ruhen ne pc.

Karta nuk eshte e perfshire ne paketim

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat