Thyen xhamin dhe prerese rripi sigurimi


Cmimi:
1,300 Lek

Përshkrimi

Kjo paisje pret rripini e sigurimit dhe thyen xhamat ne rast aksidenti . Cdo kush duhet ta kete ne makine . Mund tju shpetoje jeten. 

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Më të shikuarat